Published On: lun, sept. 18th, 2017

Peste 7000 de carduri de sănătate ajung în Dâmboviţa

nichiduta.ro

Preşedintele CJAS Dâmboviţa, Niculina Sandu a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia a abordat o serie de subiecte strict legate de activitatea pe care o desfăşoară instituţia pe care o conduce.
Preşedintele Niculina Sandu a anunţat că alte 7806 carduri de sănătate au fost tipărite pentru asiguraţii dâm-boviţeni .
În data de 19 septembrie 2017 va începe procesul de distribuire a cardului naţional de sănătate, care se realizează după graficul stabilit în contractul-cadru şi în contractele subsecvente încheiate de CNAS şi casele de asigurări cu CN Poşta Română.
Cardul este distribuit personal de către factorul poştal în baza unui act de identitate şi a semnăturii de primire. Poştaşul face cel puţin două vizite la domiciliul asiguratului şi, în cazul în care acesta nu va fi găsit acasă, îi va lăsa un aviz poştal pe care va fi menţionată perioada de 10 zile în care asiguratul poate să ridice cardul de la oficiul poştal.
Procesul de tipărire şi distribuire a cardului naţional de sănătate va continua pentru persoanele care împlinesc vârsta de 18 ani şi/sau dobândesc calitatea de asigurat ulterior momentului distribuirii iniţiale.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro