Peste 50 de agenţi economici pun la bătaie 614 locuri de joburi

Astăzi, începând cu ora 10, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Acţiunea se încadrează în seria de evenimente organizate de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă la nivelul întregii ţări. În judeţul Dâmboviţa, Bursa Generală a Locurilor de Muncă va avea loc la Târgovişte, în incinta Clubului Studenţilor. Până în prezent au confirmat participarea 52 de agenţi economici, cu o ofertă de 614 locuri de muncă, care se adresează persoanelor atât cu studii superioare, cu studii medii cât şi celor fără calificare.
Dintre acestea menţionăm: ingineri mecanici; ingineri automatişti; ingineri auvehicule rutiere; economisti; operatori caluculator; consilieri service; agenti vânzări; lucrători comerciali; mecanici auto; rectificatori; operatori comandă numerică; galvanizatori; bucătari; ospătari; sudori; confecţioneri articole textile; electricieni; muncitori necalificaţi.
Persoanele care doresc să lucreze în străinătate, se pot adresa consilierului Eures, care prezintă oferta din Uniunea Europenă cu 1243 de locuri de muncă vacante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BURLEANU, FOSTUL ŞI NOUL PREŞEDINTE AL FEDERAŢIEI ROMÂNE DE FOTBAL Marcel Ghergu a rămas în Comitetul Executiv al FRF, ca reprezentant al Ligii a II a În cadrul Adunării Generale, membrii afiliaţi au votat pentru ca Răzvan Burleanu să primească un nou mandat în fruntea Federaţiei Române de Fotbal

Cei 254 de membri afiliaţi care s-au prezentat miercuri, 18 aprilie, la Adunarea Generală a FRF au votat astfel: – Răzvan Burleanu: 168 de voturi – lonuţ Lupescu: 78 de voturi – Marcel Puşcaş: 8 voturi – llie Drăgan: 0 voturi „Mulţumesc întregii mele echipe pentru modul în care am […]