Peste 450 de fermieri sunt așteptați să depună cereri pentru subvenția la motorina utilizată în Trimestrul III

În județul Dîmbovița sunt aproximativ 450 de beneficiari care depun cererile trimestriale de solicitare a ajutorului de stat însoțite de o situație centralizatoare privind cantitățile de motorină achiziționate și copiile facturilor de achiziție.
Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură Centrul Județean Dîmbovița le reamintește că, în luna octombrie, sunt așteptați să depună
cererile pentru ajutorul de stat prin rambursare a diferenței de acciză pentru motorina utilizată în agricultură, trimestrul III / 2021.
Ajutorul de stat se acordă sub formă de rambursare a diferenței dintre acciza standard și acciza redusă pentru motorina utilizată la efectuarea lucrărilor mecanizate în agricultură și a fost calculat la valoarea de 1.5720 lei/ litru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TREI MEDALII DE BRONZ PENTRU CS TÂRGOVIȘTE

Sportivii de la CS Târgoviște au încheiat în forță ediția din acest an a Campionatului Național de Lupte pentru cadeți, stilul lupte libere. Trei dintre luptătorii clubului nostru au reușit să urce pe podiumul de premiere la competiția găzduită de Năvodari, la sfârșitul acestei săptămâni.Sportivii antrenați de Cornel Cornea care […]