Peste 30 intervenţii ale ISU „Basarab I” Dâmboviţa în ultimele şapte zile

Echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit la 34 de evenimente: 10 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti etc.), 8 acţiuni pentru asigurare zonă, 12 acţiuni pentru asistenţă persoane, o inundaţie (subsol inundat) şi 3 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (o deblocare de uşă şi două salvări de animale). Echipajele SMURD din cadrul ISU „Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate şi au intervenit în această perioadă la 230 cazuri medicale.Subunităţile de intervenţie au desfăşurat şapte acţiuni de recunoaştere în teren (pentru identificarea/evaluarea căilor de acces şi intervenţie).
Personalul Inspecţiei de Prevenire a desfăşurat, în perioada menţionată, controale de specialitate pe linia prevenirii incendiilor la instituţii publice şi operatori economici din judeţ. Pe timpul controalelor au fost desfăşurate şi activităţi de instruire şi informare preventivă. De asemenea, a fost acordată asistenţă tehnică de specialitate pe linia prevenirii incendiilor şi avizării-autorizării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Doi tineri care comercializau fără drept articole pirotehnice, depistaţi de jandarmi

Două persoane care comercializau fără drept obiecte pirotehnice au fost depistate de jandarmii dâmboviţeni, în zona complexului comercial Pavcom din municipiul Târgovişte. În urma verificărilor efectuate asupra celor doi tineri, cu vârsta cuprinsă între 25 şi 35 de ani au fost găsite 44 de pachete care conţineau aproximativ 2500 de […]