Peste 2500 de baloţi de paie au fost mistuiţi de flăcări

Pompierii dâmboviţeni au fost alertaţi pentru stingerea unui incendiu produs la o gospodărie din comuna Perşinari, deplasându-se la locul evenimentului cu 3 autospeciale de stingere cu apă şi spumă (două de la Detaşamentul Târgovişte şi una de la Detaşamentul Titu) şi un echipaj de ambulanţă SMURD.

A fost o intervenţie de durată şi foarte dificilă din cauza vântului foarte puternic şi a cantităţii mari de materiale combustibile, dar în ciuda acestor dificultăţi, incendiul a fost lichidat după cca. 5 ore de luptă cu flăcările.
În urma producerii incendiului au ars: cca. 2500 baloţi de paie/fân, un adăpost de animale pe o suprafaţă de cca. 60 mp şi un gard din lemn pe o

lungime de cca. 70 ml. Din nefericire, în incendiu au decedat 12 ovine şi 3 câini. Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor un saivan în care erau adăpostite 410 ovine şi 5 câini.
În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, se pare că incendiul s-a pro dus din cauza unui arc electric format între cablurile de la reţeaua de înaltă tensiune, situată în imediata apropiere, deasupra stivei cu baloţi de paie. Din cauza vântului foarte puternic flăcările s-au extins rapid la adăpostul de animale şi gard.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

GRUPARE SPECIALIZATĂ ÎN EVAZIUNE FISCALĂ ÎN DOMENIUL COMERŢULUI CU AUTOTURISME SECOND-HAND, DESTRUCTURATĂ

Poliţiştii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice – I.G.P.R., sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, au pus în aplicare 175 de mandate de percheziţie domiciliară şi 19 mandate de aducere în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Argeş, Bihor, Buzău, Braşov, Călăraşi, […]