Peste 200 de locuri de muncă vacante pentru dâmboviţeni

Ş.E.

locuriOdată cu venirea căldurii, au explodat şi ofertele de locuri de muncă vacante, semn că se construieşte intens. În aceste condiţii, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistraţi la acest moment 23 de agenţi economici, care oferă 217 locuri de muncă vacante. Dintre acestea, 12 se adresează persoanelor cu studii superioare – asistent social, director vânzări, educator, inspector administraţie publică, referent administraţie publică, şef servicii instituţie publică, psiholog, iar 148 sunt pentru persoanele calificate.
Ocupaţiile cele mai solicitäte pentru persoanele calificate sunt asistent medical, agent vânzări, casier, funcţionar administrativ, operator mase plastice, reglor la maşini prelucrare mase plastice, frezor, brutar, electrician, lucrător comercial, vânzător, instalator, stivuitorist, maşinist la maşini pentru terasamente, şofer, mecanic utilaje, confecţioner articole textile, sudor şi bucătar.
La acestea se adaugă 57 de locuri de muncă vacante pentru muncitorii necalificaţi.
Lista cu oferte este actualizată zilnic în funcţie de ofertele angajatorilor şi de ocuparea locurilor de muncă existente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Certificatele verzi "îngroapă" marii consumatori de energie

Printre nemulţumirile sindicaliştilor de la COS Târgovişte, care protestează, astăzi, în Piaţa Tricolorului, se numără şi menţinerea aşa numitelor „certificate verzi” în facturile de energie electrică. Liderul Sindicatului Metalurgistul, Gabriel Banu, este de părere că aceste costuri suplimentare la electricitate şi scumpirea gazelor naturale constituie o bună motivaţie pentru patronatele […]