Published On: joi, mart. 29th, 2018

Peste 200 de kilograme de peşte, confiscate de poliţiştii dâmboviţeni

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordine Publică Dâmboviţa, sprijiniţi de efective de la Secţia nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea ilegalităţilor din domeniul operaţiunilor cu peşte şi produse din peşte.
La activitate au participat şi reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţă Alimentelor Dâmboviţa. Astfel, poliţiştii au oprit pe raza localităţii Bâldana un autoturism condus de un tânăr de 28 de ani, din Crângurile. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au descoperit că acesta transporta 207 kilograme de peşte proaspăt, pentru care nu a putut prezenta documente justificative de provenienţă.
Pe numele tânărului a fost întocmit un dosar penal pentru nere-spectarea prevederilor O.U.G 23/2008 privind pescuitul şi acvacultura, iar peştele a fost confiscat şi predat reprezentanţilor D.S.V.S.A. Dâmboviţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro