Peste 200 de copii i-au colindat pe jandarmii dâmboviţeni

Timp de 3 zile holul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa a fost neîncăpător pentru mai mulţi preşcolari şi elevi de la Şcoala Specială, Şcoala Gimnazială nr. 9, Şcoala Gimnazială Coresi, Şcoala Gimnazială nr. 2, Grădiniţa „Carmen Sylva”, Grădiniţa PP nr. 3, Grădiniţa PP nr. 13, Grădiniţa „Alexandrina Simionescu Ghica”, Ansamblul „Românaşii” din Târgovişte, care ne-au colindat cu prilejul sărbătorilor de iarnă.
Acţiunea de primire a tinerilor colindători a fost posibilă ca urmare a bunei relaţionări avute cu cadrele didactice ale unităţilor de învăţământ.
Jandarmii dâmboviţeni au susţinut efortul copiilor şi le-au dăruit binemeritatele dulciuri.
Bucuria a fost deosebită în mijlocul celor peste 200 de colindători, care, cu multă străduinţă şi îndrumare, s-au pregătit pentru acest obicei tradiţional specific acestei perioade şi, în numele personalului unităţii, le-am adresat invitaţia să revină la sediul unităţii noastre şi cu alte ocazii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

TISPOL: ACŢIUNEA "ALCOHOL & DRUGS ÎN TOATE STATELE MEMBRE U.E.

Poliţia Română a acţionat pentru reducerea victimizării din accidentele rutiere, produse pe fondul conducerii autovehiculelor sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.Poliţiştii rutieri au verificat conducătorii auto şi au constatat peste 700 de contravenţii şi 321 de infracţiuni privind conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau […]