Peste 160 de locuri de parcare reabilitate şi trasate pe Strada Ion Ghica

Au fost încheiate lucrările de modernizare a parcărilor adiacente Str. Ion Ghica, din Microraionul V al Municipiului Târgovişte, finanţate integral de la bugetul local.
Potrivit Primarului Cristian Stan, s-a intervenit pe o suprafaţă de aproximativ 6000 de metri pătraţi, fiind dezafectate mai multe garaje din zona fostului punct termic şi reabilitată inclusiv reţeaua de canalizare pluvială.
„Sunt aici aproximativ 160 de locuri de parcare rezultate în urma investiţiei, a precizat Cristian Stan cu prilejul vizitei în teren. Este o zonă în care existau garaje, care au fost desfiinţate şi cred că acum lucrurile arată foarte bine. De altfel, Microraionul V este aproape integral reabilitat în ultimii doi ani, la nivel de infrastructură.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Virgil Guran: "Am venit să rămân în Dâmboviţa"

În prima conferinţă de presă, în calitate de preşedinte ales al PNL Dâmboviţa, Virgil Guran a avut un discurs împăciuitor, cu o oarecare notă de toleranţă, dar ferm în acelaşi timp. A precizat de la bun început că a venit să rămână în Dâmboviţa, să rezolve problemele majore şi să […]