Published On: joi, aug. 9th, 2018

Peste 100 de conducători auto, amendaţi în ultimele 24 de ore pentru viteză excesivă pe drumurile din Dâmboviţa

nichiduta.ro

Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de efective de la ordine publică, au continuat acţiunile pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie, în special a celor produse pe fondul vitezei excesive. Astfel, poliţiştii au aplicat 210 sancţiuni contravenţionale, dintre care 119 pentru nerespectarea regimului legal de viteză.
Opt şoferi au fost înregistraţi de aparatele radar în timp ce rulau cu o viteză care depăşea cu mai mult de 50 km/h viteza maximă admisă pe acel sector de drum.
Faţă de aceştia a fost dispusă şi măsura suspendării exercitării dreptului de a conduce. Poliţia rutieră recomandă conducătorilor auto să adopte o conduită preventivă în trafic şi circule cu viteză redusă, adaptată permanent la condiţiile de drum. Nu uitaţi! Cu cât viteza de deplasare este mai mare, probabilitatea producerii unui accident rutier creşte! Viteza induce stres conducătorului auto, determinân-du-l să recepteze un volum mai mare de informaţii într-un timp mai scurt, reducându-i astfel vigilenţa.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro