Published On: mie, oct. 25th, 2017

PerformBaschet, ediţia 2017-2018, gata de start!

nichiduta.ro

Programul „PerformBaschet, Un pas înainte”, iniţiat şi derulat de mai mulţi ani de Federaţia Română de Baschet, va continua şi în actualul sezon competiţional, în acţiuni urmând să fie prezenţi sportivi din generaţiile 20042005. Astfel, conform programului stabilit de FRB, prima acţiune din acest sezon din cadrul Programului de selecţie „PerformBaschet, Un pas înainte” urmează să se desfăşoare în acest week-end, în perioada 28-29 octombrie 2017. Prima acţiune din PerformBaschet presupune selectarea celor mai valoroşi 16 sportivi din fiecare centru regional pentru a continua antrenamentele în lunile care urmează. Pentrua ceasta, rugăm fiecare echipă de baschet din România să trimită la prima acţiune din week-end cei mai valoroşi jucătorii născuţi 2004-2005 pe care îi au legitimate, şedinţele de pregătire fiind programate în centrele regionale.
Conform strategiei stabilite de staff-ul PerformBaschet, în această primă acţiune programată pentru perioada 28-29 octombrie toţi jucătorii urmează să fie testate şi evaluaţi iar cei mai valoroşi 16 sportivi din fiecare centru regional vor continua antrenamentele în cadrul zonelor de care aparţin pe toată perioada acestui an competiţional.
*Atenţie mare!* Este datoria fiecărui sportiv, părinte, antrenor şi club, sa facă demersurile necesare pentru a se informa în legătură cu această selecţie şi să se asigure că poate participa la acţiunea din acest week-end. Imposibilitatea de a fi prezent la acestă selecţie atrage o procedură foarte grea de reînscriere în program.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro