Performanţe de excepţie a sportivilor de la Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte El SUNT ŞEFII ÎN ROMÂNIA

Mihai ROŞOIU

Spectacol total reuşit de sportivii Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte la ultima ediţie a Campionatului Naţional de Freestyle Kickboxing K1 Light. Ca şi cum performanţele obţinute la întrecerile interne şi international precedente nu ar fi fost suficiente, sportivii dâmbovişeni au arătat încă o data cines şefii în artele marţiale de contact din România.
9 sportivi, 9 medalii. Un bilanţ imposibil de egalat de celelate cluburi participante la competiţie, bilanţ care reliefează încă o dată profesionalismul cu care se lucrează la Târgovişte.
Cinci dintre cele 9 medalii obţinute de târgovişteni la Naţionalele desfăşurate la Bucureşti au fost din cel mai preţios metal.
Marin George Mihai – medalie de aur 16-18 ani – categoria 70kg; Marin Ovidiu David – medalie de aur 16-18ani -categoria 65kg; Marin Alexandru Gabriel – medalie de aur 13-15ani -categoria 60kg; Pana Roxana – medalie de aur 13-15 ani fete -categoria +65kg; Iliescu Raul medalie de aur16-18 ani – categoria 85kg „Toţi sportivii care au obţinut medalii de aur au avut evoluţii absolut senzaţionale. Au luptat admirabil. Sunt foarte mândru de ei, mai ales că pentru unii, acesta a fost unul dintre primele concursuri de anvergură din carieră. Nu pot decât să-I felicit pentru tot ce au reuşit la aceste Naţionale”, a punctat antrenorul şi creatorul clubului târgoviştean, Mihai Marius Marin.
Pescariu Cosmin – medalie de argint 16-18 ani –
categoria 80kg; Constantin Roberto – medalie de argint 16-18ani -categoria +95kg; Pana Sebastian – medalie de argint 6-8 ani – categoria
+35kg;
Musat Teodor – medalie de bronz 6-8ani -categoria 25kg.
Aceştia au fost ceilalţi târgovişteni medaliaţi la Campionatului Naţional de Freestyle Kickboxing K1 Light, iar performanţele lor au întregit un bilanţ remarcabil, greu de egalat de vreun alt club din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

LA CENTRUL SOCIAL CREŞTIN AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTEI -ATELIERE DE ARTĂ PENTRU COPII

Treizeci de copii, elevi ai Şcolii I. Al. Brătescu Voineşti, de la clasa I D, împreună cu doamna învăţătoare Viorica Măţăoanu, au participat, vineri, 27 aprilie 2018, la cursul de abilităţi practice, desfăşurat, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, la Centrul Social Creştin al Arhiepiscopiei Târgoviştei, din Calea […]