Percheziţii la Tătărani

cazan-de-tuicaPoliţiştii din Dâmboviţa, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Invervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul I.G.P.R, au făcut 30 de percheziţii, la domiciliile unor persoane din comuna Tătarani, bănuite de comiterea de infracţiuni economice.189 de poliţişti de investigare a criminalităţii economice şi de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratorului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au efectuat 30 de percheziţii la persoane bănuite de fabricarea şi comercializarea de produse accizabile.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2015-2016, persoanele vizate ar fi fabricat băuturi alcoolice în afara antrepozitului fiscal, pe care le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice şi juridice din judeţul Dâmboviţa, obţinând venituri ilegale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii de infracţiuni prevăzute de Codul Fiscal.
La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Invervenţii şi Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
În urma percheziţiilor desfăşurate, poliţiştii au descoperit la domiciliile bănuiţilor 14.816 litri de alcool, 91.100 litri de resturi provenite din distilarea materiei prime pentru producerea alcoolului, 25.400 lei, 11 instalaţii artizanale destinate fabricării băuturilor alcoolice, mai multe documente şi înscrisuri.
Totodată, faţă de două persoane s-a luat măsura sancţionării contravenţionale în conformitate cu prevederile Legii 126/1995, precum şi a anulării dreptului de deţinere, folosire şi port arme letale şi neletale supuse autorizării după ce au fost depistate în timp ce deţineau la domiciliu arme de vânătoare pe care nu le-au asigurat corespunzător.
Pe numele unui bănuit, poliţiştii au întocmit un dosar penal după ce la domiciliul său au fost descoperite 120 de articole pirotehnice deţinute fără drept.
De asemenea, poliţiştii au efectuat 19 controale la agenţi economici de pe raza judeţului, bănuiţi că ar fi comercializat fără drept băuturi alcoolice.
Poliţiştii vor pune în executare 19 mandate de aducere, persoane depistate urmând a fi conduse la sediul poliţiei pentru audieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

CJ Dâmboviţa şi Primăria Târgovişte, parteneri în vederea participării la Târgul de Turism al României din perioada 17-20 noiembrie 2016

Consiliul Judeţean Dâmboviţa s-a reunit în şedinţă extraordinară la primele ore ale dimineţii în data de 27 octombrie 2016. Pe ordinea de zi au fost mai multe proiecte de hotărâre privind investiţii importante pentru judeţul Dâmboviţa. La punctul doi de pe ordinea de zi a fost proiectul de hotărâre privind […]