Published On: vin, aug. 10th, 2018

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE FURTURI DIN LOCUINŢE Şl SOCIETĂŢI COMERCIALE

nichiduta.ro

Joi de dimineaţa, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au descins la domiciliile unor persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale. Au fost puse în executare cinci mandate de aducere. De asemenea, au fost indisponibilizate produse alimentare şi nealimentare, electronice şi peste 50 de kilograme de obiecte pirotehnice deţinute ilegal.
Poliţiştii specializaţi în investigaţii criminale de la Poliţia Municipiului Târgovişte au efectuat şase percheziţii domiciliare pe raza municipiului Târgovişte şi în judeţul Teleorman, la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, fapte comise în perioada 20162018.
Au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri. În urma descinderilor au fost indisponibilizate mai multe produse alimentare şi nealimentare, electronice şi peste 50 de kilograme de articole pirotehnice a căror deţinere este interzisă. Prejudiciul cauzat este estimat la 70.000 de lei. La activităţi au participat luptători ai serviciilor pentru acţiuni speciale Dâmboviţa şi Teleorman, efective de jandarmi şi criminalişti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro