Published On: joi, iun. 28th, 2018

Percheziţii la Găeşti

nichiduta.ro

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti au descins la domiciliile unor persoane bănuite de furturi dintr-o societate comercială. Prejudiciul creat este estimat la 35.000 de lei. Au fost puse în executare patru mandate de aducere.
Au fost efectuate trei percheziţii domiciliare la persoane bănuite de comiterea a două furturi dintr-o societate comercială din Crângurile, fapte comise luna trecută. în urma descinderilor pe raza localităţilor Mogoşani şi Gura Şuţii, poliţiştii au indisponibilizat 90% din utilajele şi instrumentele de procesare a laptelui sustrase. Bunurile vor fi restituite părţii vătămate. Prejudiciul cauzat este estimat la 35.000 de lei. Au fost puse în executare patru mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale ce se impun. La activităţi au participat luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dâmboviţa şi efective de jandarmi. în cauză se continuă cercetările sub coordonarea şi îndrumarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro