Published On: vin, mart. 17th, 2017

Percheziţii la dâmboviţenii care furau din Franţa

nichiduta.ro

Persoane bănuite de comiterea a 80 de furturi pe teritoriul Franţei. Prejudiciul estimat este de aproape 800.000 de euro.
Sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, specialişti ai Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul I.G.P.R împreună cu poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, au efectuat 22 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Dâmboviţa, la mai multe persoane bănuite de comiterea unor furturi din camioane de piese şi accesorii auto, pe teritoriul Franţei.
În colaborare cu Jirs Rennes şi Secţia de Cercetări din Rennes din cadrul Jandarmeriei Naţionale Franceze, care instrumentează cazul, vor fi puse în executare 14 mandate europene de arestare.
În urma acţiunii au fost depistate şase camioane despre care există indicii că ar fi fost folosite la comiterea faptelor. De asemenea, au fost ridicaţi aproximativ 30.000 de euro, precum şi alte bunuri (roţi de camion, piese şi accesorii auto).

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro