Percheziţii la Bilciureşti

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte-Biroul de Investigaţii Criminale, sprijiniţi de luptători de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi, au efectuat 6 percheziţii, pe raza localităţii Bilciureşti, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.În urma descinderilor efectuate, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor mai multe telefoane mobile, elemente şi subansamble auto de la sistemele de eşapament, cricuri auto, truse auto, dispozitive de tăiere cu lanţ, cabluri de alimentare auto şi unelte profesionale.
De asemenea, 7 persoane, cu vârsta cuprinsă între 35 şi 17 ani, au fost conduse la sediul poliţiei pentru cercetări, faţă de şase dintre acestea fiind dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore.
Din cercetări a reieşit că, în perioada iulie-octombrie a.c., aceştia ar fi sustras 3 autoturisme de pe raza localităţilor Dobra, Bucşani şi Finta Mare, dar şi mai multe catalizatoare auto, de pe raza municipiului Târgovişte.
Cei în cauză vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte în vederea dispunerii unor măsuri preventive.
Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluţie prin unitatea de parchet competentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Traficanţi de droguri, luaţi pe sus de mascaţi

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Dâmboviţa au efectuat 7 percheziţii domiciliare, în judeţul Dâmboviţa, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc, precum şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, în vederea consumului ilicit. Au fost puse în executare […]