Percheziţii la bănuiţi de furt calificat

0 0

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa au pus în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară, pe raza localităţilor Şotânga, Vulcana Pandele, Glodeni şi Doiceşti, la persoane bănuite de comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută de art. 229 din Codul Penal.
În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au indisponibilizat mai multe unelte electrice, telefoane mobile, motoferăstraie şi obiecte contondente.
De asemenea, la domiciliul unuia dintre bănuiţi, poliţiştii au descoperit un pistol cu aer comprimat cu încărcător şi muniţie aferentă, fiind întocmit un dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor, conform art. 342 din Codul Penal.
Din cercetările efectuate a reieşit faptul că în perioada aprilie-mai a.c., bănuiţii ar fi pătruns într-o societate comercială şi în două locuinţe din localitatea Vulcana Pandele, de unde ar fi sustras mai multe bunuri. în urma activităţilor de cercetare penală, doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa în vederea dispunerii unor măsuri preventive.
În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Petrecere încheiată cu amenzi de 31.000 de lei, în satul Glod, comuna Moroeni

Poliţiştii dâmboviţeni au continuat acţiunile pentru limitarea răspândirii virusului Sars-CoV-2, acţionând în sistem integrat cu celelalte structuri teritoriale cu atribuţii în menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.Pe raza întregului judeţ, în cele două zile, au fost organizate 57 de acţiuni punctuale, fiind efectuate verificări în zonele unde se […]