PERCHEZIŢII ÎNTR-UN DOSAR DE ÎNŞELĂCIUNE

Poliţiştii au făcut 32 de percheziţii domiciliare, în judeţele Argeş, Prahova, Dâmboviţa, Călăraşi, Ilfov şi în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
Activităţile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Călăraşi, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, în care se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii înşelăciune.
Din cercetări a rezultat că, în cursul anului 2020, mai multe persoane ar fi declarat în fals activitatea desfăşurată şi ar fi primit, fără drept, indemnizaţii pentru drepturile de autor în perioada stării de urgenţă/alertă.
Prejudiciul cauzat este de aproximativ 200.000 de euro.
Poliţiştii vor pune în aplicare 44 de mandate de aducere, persoanele depistate urmând să fie conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi pentru audieri.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ACŢIUNI ALE POLIŢIŞTILOR DE LA ARME, EXPLOZIVI ŞI SUBSTANŢE PERICULOASE

In primele 3 luni ale anului, sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase – I.G.P.R., poliţiştii au desfăşurat peste 800 de acţiuni pe linie de arme, muniţii, braconaj cinegetic, materii explozive, substanţe şi deşeuri periculoase.De la începutul anului, la nivel naţional, poliţiştii structurilor de arme, explozivi şi substanţe periculoase […]