PERCHEZIŢII DOMICILIARE LA PERSOANE BĂNUITE DE TRAFIC DE DROGURI DE RISC

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – B.T. Dâmboviţa, au efectuat trei percheziţii domiciliare, în judeţul Dâmboviţa, la locuinţele a trei persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi deţinere în vederea consumului de droguri de risc, fără drept.
Din cercetări a reieşit că, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021, un bărbat, de 25 de ani, s-ar fi aprovizionat cu droguri, atât pentru consum propriu, cât şi pentru a comercializa către diverşi consumatori din oraşele Fieni şi Pucioasa, precum şi din localităţi limitrofe.
În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite şi ridicate substanţe vegetale, dispozitive folosite la marunţirea drogurilor şi telefoane mobile.
Au fost puse în executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa, pentru audieri.
Cercetările continuă, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi dispunerea măsurilor legale.
La activităţi au participat şi poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa – Poliţia Oraşului Fieni.
Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

După anul cu cea mai redusă natalitate, guvernul lasă părinţii fără banii pentru creşă sau grădiniţă!

Guvernul a adoptat ordonanţa privind suspendarea facilităţii prin care firmele plătitoare de impozit pe profit aveau posibilitatea să acorde angajaţilor (părinţi) 1500 lei pentru creşă sau grădiniţă. Aceasta a fost publicată luni în Monitorul oficial.Decizia vine după ce, în februarie, ANAF chiar recomanda firmelor să aplice facilitatea asta, printr-o broşură […]