Pentru perioada rămasă, cererile pentru ajutorul pentru încălzire trebuie depuse până pe 20 decembrie

Târgoviştenilor, potenţiali beneficiari, conducerea primăriei le reaminteşte că, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte, situat pe Calea Domnească nr. 216 (lângă Mănăstirea Stelea), se primesc solicitări pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei pentru perioada rămasă din sezonul de iarnă. Pot beneficia de această facilitate familiile cu venit net pe membru sub 615 lei pe lună, care utilizează pentru încălzirea locuinţelor gaze naturale, combustibili solizi sau energie electrică. La sediul DAS pot fi obţinute formularele tipizate precum şi toate informaţiile necesare.
Cuantumul ajutorului diferă în funcţie de venituri şi se aplică aceleaşi reguli ca în anii trecuţi. Vor fi excluse persoanele care deţin imobile în afara locuinţei de domiciliu, terenuri intravilane peste 1000 mp,autoturisme cu o vechime mai mică de zece ani ori depozite bancare mai mari de 3000 de lei. Termenul iniţial de depunere a cererilor a fost 20 noiembrie pentru tot sezonul rece şi 20 ale fiecărei luni, pentru perioada următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Răcari: Apă curentă în cartierele Săbieşti, Stăneşti şi Bălăneşti

Marius Caraveţeanu, primarul Oraşului Răcari, a declarat că au fost rezolvate divergenţele cu Compania de Apă Târgovişte -Dâmboviţa SA, în ceea ce priveşte preluarea noii reţele care va deservi consumatori din cartierele Săbieşti, Stăneşti şi Bălăneşti. La această dată se îndeplinesc procedurile de predare-primire şi urmează efectuarea probelor de lucru. […]