Pentru miercuri, se anunţă grevă generală la AITT

După mai bine de o lună în care n-au respectat orarul, generând mari neplăceri publicului călător, şoferii de la AITT ameninţă că vor intra, miercuri dimineaţa, în grevă generală. Asta dacă nu vor fi acceptate, în ultimul ceas, revendicările de ordin material, în primul rând privind asigurarea salariilor cerute şi a tichetelor de masă. Pentru a nu fi încălcată legea, sindicatul reprezentativ anunţă că va fi efectuat transportul pe rutele extra-orăşeneşti, reprezentând o treime din totalul curselor.
În realitate, este o sfidare la adresa târgoviştenilor, care asigură, în fapt, grosul veniturilor operatorului de transport public. Pentru toţi contribuabilii din municipiu este absolut inacceptabilă opinia exprimată de şeful de sindicat, care le-a transmis, că în Târgovişte, există mai multe opţiuni: „taxi, bicicletă sau există varianta trezirii mai de dimineaţă”. Foarte probabil îi ajung lui banii de taxi, din salariul pe care îl încasează de la sindicat, dar, poate află cu această ocazie, sunt părinţi care abia au bani să cumpere rechizite copiilor şi singura oportunitate pentru a-i trimite la şcoală este abonamentul subvenţionat pentru transportul în comun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Se fac demersuri pentru asigurarea finanţării centrelor de permanenţă pe perioada următoare, până la sfârşitul anului

CNAS a reglementat situaţia financiară a centrelor de permanenţă din toată ţara, iar gărzile efectuate de medici la aceste centre vor fi plătite până la finalul acestei săptămâni. Centrele de permanenţă sunt în relaţii contractuale cu casele judeţene de asigurări de sănătate, sursa de finanţare a acestor unităţi medicale fiind […]