Published On: mar, Iul 4th, 2017

PENTRU JUNIOARELE DE LA CSŞ TÂRGOVIŞTE Fotbalistele lui Mihai Tătăranu sunt vicecampioane ale României la U15

Echipa de fotbal Vasas Femina Odorheiu Secuiesc este campioana României la categoria tineret, sub 15 ani! Formaţia harghiteană a încheiat turneul final al Ligii de Tineret cu o victorie în faţa echipei Olimpia Cluj, scor 1-0, deşi, pentru a cuceri titlul, avea nevoie de o remiză sau să nu piardă la o diferenţă mai mare de trei goluri.
Meciul a contat pentru ultima etapă a Final Four-ului, în care se calificaseră vineri, pe lângă Vasas şi Olimpia, CSŞ Târgovişte şi CFR Timişoara.
Vasas Femina, pregătită de Janos Szekely, a mai bifat o performanţă: nu a primit nici măcar un gol în cele trei zile de turneu!
„E o mare bucurie şi, în acelaşi timp, o mare mândrie pentru noi, pentru oraş. Acest titlu reprezintă răsplata unei munci în care am pus mult suflet. Acum ceva vreme am declarat că aceste fetiţe, care joacă împreună de 3-4 ani, ne vor aduce titluri multe! Toate sunt din judeţ. Încercăm să ne continuăm munca. Să căutăm fete talentate şi dornice să facă fotbal din pasiune”, a declarat, pentru www.frf.ro, Laszlo Bela, preşedintele echipei Vasas Femina, gazda turneului final al junioarelor U15.
Început vineri dimineaţă, Turneul Final al Ligii de Tineret a adunat la start 12 echipe, împărţite în patru grupe. După disputarea meciurilor din prima zi, câştigătoarele au avansat în Final Four, formaţiile clasate pe locul secund au continuat cu jocuri de clasament, iar cele de pe ultimul loc au părăsit competiţia.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>