Published On: joi, feb. 23rd, 2017

Pensionarii, faţa in faţa cu reprezentanţii Prefecturii

nichiduta.ro

La solicitarea Consiliului Judeţean al Persoanelor Vârstnice, ieri dimineaţă a avut loc şedinţa Comitetului Consultativ de Dialog Civic. Au participat subprefectul Ciprian Păsăilă, Dorin Pantilin, directorul Casei Judeţene de Pensii, iar Consiliul Judeţean a fost reprezentat de vicepreşedintele Claudia Gilia. Dialogul a fost deschis de subprefectul judeţului, care a vorbit despre numărul destul de mare – peste 2.200 de solicitări nerezolvate. Din partea Casei de Pensii a fost invocat volumul mare de muncă şi s-a explicat că majoritatea sunt solicitări de recalculare formulate în lunile noiembrie-decembrie ale anului trecut.
La rândul lor, pensionarii, prin preşedintele CJPV, Gheorghe Popa, au readus în discuţie doleanţe mai vechi, între care reducerea contravalorii biletelor de tratament balnear la 40% din valoarea pensiei, decontarea biletelor de călătorie CFR în bonuri valorice, mărirea numărului biletelor de tratament balnear, creşterea valorii punctului de pensie la 45% din salariul mediu brut pe economie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro