PELERINI DE LA VIENA PRIMIŢI DE MITROPOLITUL NIFON

Părintele Ion Dura, de la Viena, împreună cu 47 de credincioşi, au fost primiţi, marţi, 25 iunie 2019, la Reşedinţa eparhială, de către Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, care, după ce le-a împărtăşit arhiereşti binecuvântări, le-a vorbit despre necesitatea comuniunii credincioşilor din ţară cu cei din diaspora, pentru a mărturisi în mod unitar şi dinamic Ortodoxia străbună.
Cu acest prilej, au primit în dar cărţi tipărite de Editura Arhiepiscopiei Târgoviştei şi C.D.-uri cu muzică bisericească şi patriotică ale Coralei Catedralei Mitropolitane din Târgovişte şi ale Grupului Coral Bărbătesc Valahia Christiana.
Aflaţi în ţară pentru a vizita capitala României, alături de celelalte foste capitale muntene, pelerinii au vizita mânăstirile: Nucet, Stelea, Dealu şi Viforâta, iar la Târgovişte, muzeul reşedinţei eparhiale, Catedrala Mitroplitană şi Curtea Domnească.
BIROUL DE PRESĂ AL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVISTEI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Reguli şi clarificări cu privire la amenajările pentru gestionarea gunoiului de grajd

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale vine în sprijinul solicitanţilor Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020) cu precizări referitoare la amenajările pentru depozitarea gunoiului de grajd în exploataţiile agricole. În acest sens, se reaminteşte faptul că depozitarea gunoiului de grajd provenit din exploataţiile agricole se face în […]