Published On: vin, iul. 14th, 2017

Pe oamenii de la Dentaş mai mult îi învinovăţeşti decât să-i consolezi Mai multe echipe vor să ia locul de Liga a 4 a

nichiduta.ro

În turul din Liga a4a dâmboviţeană au dispărut Gaz Metan Finta şi Libertatea Urziceanca. Au, însă, echipe în eşaloanele inferioare, în Liga a 6-a (Promoţie). Libertatea Urziceanca a promovat în Liga a 5-a (Onoare).
Am aflat, cu tristeţe, că Dentaş Tărtăşeşti s-a retras din competiţie. Asta după ce a ratat barajul de promovare în Liga a 3 a, după 2-5 la general (0-3, acasă şi 2-2, în deplasarea de la Ploieşti). Se spune că echipa din Tărtăşeşti traverseaza un complicat moment din punct de vedere financiar. Se pun, firesc, întrebările dacă nu cumva în meciurile cu petroliştii au evoluat cu o ambiţie superioară şi dacă au vrut să promoveze? În acest caz, pe jucătorii, antrenorii şi conducătorii Dentaşului mai mult îî învinovăţeşti decât să-i consolezi.
La Tărtăşeşti se va continua cu echipa satelit, care a promovat în Liga a 5 a (Onoare). Această grupare este condusă de Daniel „Pele” Constantin şi are sprijinul primarului, Cristian Tudorache. Băiatul edilului şef joacă la această echipă, coleg de echipă cu Marius Stănică, antrenorul formaţiei care se spune că va muri.
Este de urmărit dacă Stănică va mai rămâne la Dentaş 2 Tărtăşeşti, care mai mult ca sigur se va numi ASC, începând cu noul sezon. Aflând că Dentaş se desfiinţează, mai multe echipe vor să-i ia locul din Liga a 4 a. Dar cea mai îndreptăţită echipă să ia acest loc este PAS Pucioasa (locul 16, cu 23 de puncte). Este o echipă, cu stadionul împrejmuit, cu tribune, una acoperită, vestiare (în sala de sport din incinta bazei sportive, Dumitru „Tică” Popescu).

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro