Pe DN 72, în zona localităţii Săcuieni, un autotren a derapat şi a ieşit în decor

La primele ore ale dimineţii de marţi, s-a circulat în condiţii de iarnă pe mai multe artere rutiere din judeţul Dâmboviţa, din acest motiv, pe DN 72 Târgovişte-Ploieşti , în zona localităţii dâmboviţene Săcuieni, un autotren a derapat şi a ieşit în afara părţii carosabile.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române ne-a informat că nu au fost anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza condiţiilor meteorologice.
S-a acţionat cu utilaje de deszăpezire.
Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, sfătuim conducătorii auto ca, înainte de a pleca la drum, să se asigure că au autovehiculul echipat corespunzător pentru circulaţia în condiţii de iarnă, să adapteze în permanenţă viteza de deplasare, să nu efectueze manevre periculoase la volan şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor a cerut menţinerea şi înăsprirea restricţiilor antiepidemice

Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor (ECDC) a stabilit luni la nivelul ”foarte ridicat” riscul pe care-l implică pentru statele Uniunii Europene răspândirea variantelor mai contagioase ale SARS-CoV-2 şi a cerut menţinerea şi înăsprirea restricţiilor antiepidemice, relatează agenţiile EFE şi DPA. În ultima sa evaluare de risc pentru Europa, […]