Pe 16 iulie începe „Vacanţa la muzeu”

Complexul Naţional Muzeal Curtea Domnească Târgovişte organizează, în perioada 16 iulie-12 august,
programul VACANŢĂ LA MUZEU.
Programul este organizat sub forma unor module de câte o săptămână, care vor fi organizate în cele mai frumoase spaţii ale Complexului Muzeal, coordonatori fiind specialiştii muzeului.
Participarea este liberă, fără taxe de participare şi nu implică aducerea unor materiale pentru realizarea activităţilor, acestea fiind puse la dispoziţia participanţilor de către muzeu. Organizatorii doresc să ofere oricărui copil şansa de a petrece într-un mod activ, prietenos şi educativ vacanţa de vară. Ateliere diverse, jocuri, şansa de a vedea în derulare săpăturile arheologice de la Curtea Domnească, poveştile muzeelor, Centenarul Marii Uniri pe înţelesul copiilor, meşteşuguri uitate, aşteaptă să fie puse în practică.
Programul se defăşoară de luni până vineri, între orele 9.00 şi 12.00, şi se adresează copiilor cu vârste între 6 şi 12 ani, în limita a 20 de locuri pentru fiecare săptămână. Înscrierile şi alte informaţii pot fi obţinute la numărul de telefon 0736.394.086.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Tehnicianul târgovistean continuă la Pandurii BOGOI A SUNAT ADUNAREA LA TÂRGU JIU

Programată miercuri, la ora 17:00, reunirea echipei Pandurii Târgu Jiu n-a adus nicio noutate la nivelul lotului. 22 de jucători, printre care şi câţiva juniori, au participat la prima şedinţă de pregătire, însă mulţi dintre componenţii de bază se află la final de contract şi nu se ştie dacă-şi vor […]