Published On: mar, nov. 15th, 2016

Pe 11 decembrie, cu siguranţă oraşul Pucioasa şi oraşul Fieni vor avea un cuvânt de spus

nichiduta.ro

psd-dambovitaFieni şi Pucioasa sunt două oraşe în care, pe data de 6 iunie 2016, cetăţenii au ales schimbarea şi cu siguranţă, şi pe 11 decembrie vor vota schimbarea Guvernului Tehnocrat. Cele două oraşe au devenit un reper în activitatea Partidul Social Democrat Dâmboviţa care a ales să-şi înceapă prima zi de campanie în forţă în Fieni şi Pucioasa prin lansarea candidaţilor pentru Camera Deputaţilor şi Senatul României.
Casa de Cultură din oraşul Fieni a fost gazda lansării candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor şi Senatul României. Gazdele evenimentului au fost primarul Iulian Tătulescu şi viceprimarul Romică Secăreanu. În deschidere, vicepreşedintele PSD, Corneliu Ştefan care este şi candidat pentru Camera Deputaţilor a prezentat echipa propusă de PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor şi Senat.
Lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Senat:
1. Adrian Ţuţuianu
2. Titus Corlăţean
3. Alexandru Oprea
4. Luisa Greaca
5. Liviu Stoica
Lista candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor:
1. Rovana Plumb
2. Leonardo Badea
3. Carmen Holban
4. Corneliu Ştefan
5. Oana Vlăducă
6. Claudia Gilia
7. Dănuţ Gabriel Sandu -Deputatul de la ţară
8. Marian Ţachianu
9. Alin Manole
Atât gazdele, cât şi candidaţii au transmis mesaje mobilizatoare:
Iulian Tătulescu -primarul oraşului Fieni
„Rugămintea mea este că atâta timp cât aţi avut încredere în mine, să aveţi încredere şi în reprezentanţii noştri în Parlamentul României. Aveţi în faţă foşti miniştri şi viitori miniştri în Guvernul pe care-l vom forma după data de 11 decembrie”, a declarat primarul Iulian Tătulescu.
Corneliu Ştefan -candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
„Stimaţi prieteni, astăzi, ne aflăm în prima zi de campanie, la prima lansare din judeţul Dâmboviţa şi cu siguranţă, sunt convins că vom fi primii în Fieni şi în judeţul Dâmboviţa… Astăzi venim în faţa dumneavoastră cu o echipă de parlamentari, serioasă. Suntem oameni serioşi, ştim ce avem de făcut în judeţul Dâmboviţa. Am mers din casă în casă şi v-am spus adevărul şi nu v-am minţit şi astăzi, vă spun sincer, vom câştiga în Dâmboviţa. Nu ne rămâne decât o variată -PSD,VICTORIE!”, a declarat Corneliu Ştefan.
Leonardo Badea -candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
„Vă spun în acest moment că suntem mai aproape ca oricând, de o victorie istorică, dar această victorie istorică nu poate fi obţinută decât cu foarte mare atenţie. Trebuie să fim atenţi cum facem campanie electorală, să fim atenţi să vorbim cu oamenii, să le explicăm că fiecare vot este important şi nu trebuie irosit. Un vot bun înseamnă şansa pentru un Guvern al României, un Guvern al PSD”, a declarat senatorul Leonardo Badea.
Alexandru Oprea -candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
„Întotdeauna PSD a demonstrat că are oameni capabili, că ştie ce trebuie să facă şi cum trebuie să facă. Alături de dumneavoastră sunt încredinţat că pe 11 decembrie vom demonstra sistemului şi celor pe care el i-a propulsat că România ştie să aleagă”, a declarat Alexandru Oprea.
Claudia Gilia – candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
„Eu vreau să redevenim ceea ce suntem cu adevărat şi acest lucru se poate numai dacă pe 11 decembrie, împreună cu dumneavoastră putem să schimbăm lucrurile. Sunt sigură că vom avea o victorie şi că vom reda România românilor. Vă aştept alături de echipa PSD, să fim cât mai mulţi şi pe 11 decembrie să realizăm acel proiect frumos ce se numeşte România”, a declarat Claudia Gilia.
Titus Corlăţean -candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
„Această campanie electorală va fi o bătălie dură, nu vă lăsaţi înşelaţi şi mergeţi în direcţia pe care o cunoaşteţi, în direcţia în care cred că aveţi încredere pentru că PSD nu este un partid care nici să stea în genuchi, nici să vândă interesele României, este partidul care a guvernat România şi va guverna, dar pentru asta este nevoie ca dumneavoastră să fiţi alături de noi, de echipa PSD şi eu cred că vom da o nouă şansă României”, a afirmat Titus Corlăţean.
Adrian Ţuţuianu -candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
„Avem o echipă pregătită, performantă, în stare să vină să sprijine comunităţile locale. Vă promit că împreună, noi îl vom sprijini pe domnul primar Iulian Tătulescu să rezolvăm problemele legate de apă şi canal. Pe data de 11 decembrie trebuie să spunem cu toţii: Să credem în viitorul României, să credem în viitorul oraşului Fieni, să credem în viitorul judeţului Dâmboviţa, să credem în PSD şi să fie cu Victorie”, a declarat Adrian Ţuţuianu. Toţi cetăţenii care au participat la acest evenimement au plecat foarte încrezători, unii dintre ei spunând că pe 11 decembrie cu siguraţă, Victoria va fi de partea PSD.
După data de 6 iunie, oraşul Pucioasa a început să-şi recapete identitatea. Cetăţenii oraşului Pucioasa au făcut schimbarea. Pe 11 decembrie, cu siguranţă oraşul Pucioasa va avea un cuvânt de spus şi va pune umărul la schimbarea Guvernului Cioloş. Chiar primarul oraşului Pucioasa, Constantin Ana a dat semnalul pentru schimbarea din data 11 decembrie 2016, în cadrul lansării candidaţilor PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor şi Senat, în prima zi de campanie electorală chiar în oraşul Pucioasa.
Pe 11 decembrie 2016, să votăm PSD, poziţia nr. 4 pe buletinul de vot. Victorie PSD! Un Guvern de români, un Guvern pentru români, un Guvern al PSD! Sunt sigură că pe 11 decembrie votul dumneavostră o să-l daţi PSD, echipei PSD Dâmboviţa! Să ofe-rim României un Guvern PSD! Să îndrăznim să credem în Pucioasa! Să îndrăznim să credem în judeţul Dâmboviţa! Să îndrăznim să credem în România! Să fie Victorie! Acestea sunt mesajele pe care le-au transmis candidaţii PSD Dâmboviţa de la Pucioasa către toţi dâmboviţenii, dar şi către toată România.
Constantin Ana -primarul oraşului Pucioasa
„Cred că în acest moment că putem să-i ajutăm pe candidaţii PSD să ajungă la Bucureşti de unde să ajute acest oraş, acest judeţ. Eu vă rog să aveţi încredere în dânşii pentru că şi eu cred în ei şi aşa cum m-aţi susţinut pe mine trebuie să-i susţinem şi pe dânşii. Vă rog să punem cu toţii umărul ca procentul de la locale de 61% să fie o realitate şi la parlamentare”, a declarat Constantin Ana.
Corneliu Ştefan -candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
„Astăzi, oraşul Pucioasa a revenit la normalitate. Oraşul Pucioasa o să se dezvolte cu sprijinul PSD, cu sprijinul preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu, cu sprijinul nostru, al viitorilor parlamentari, care ştim ce avem de făcut. Ne rămâne un singur lucru, pe 11 decembrie 2016, să votăm PSD, poziţia nr. 4 pe buletinul de vot. Victorie PSD!”, a declarat Corneliu Ştefan.
Leonardo Badea -candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
„Sunt convins că şi dumneavoastră, ca oameni care aţi văzut foarte bine ce s-a întâmplat în România, veţi fi aceiaşi militanţi care aţi fost alături de noi şi împreună vom reuşi să obţinem un rezultat important, care să ne ajute să dăm un Guvern de români, un Guvern pentru români, un Guvern al PSD”, Claudia Gilia – candidat PSD Dâmboviţa pentru Camera Deputaţilor
„Nu vreţi cumva, ca România să fie redată românilor? Nu vreţi să fim mândri că suntem români? Eu vreau acest lucru şi sunt sigură că şi dumneavoastră vreţi. Sunt sigură că pe 11 decembrie, împreună cu dumneavoastră vom da României un Guvern român, un Guvern democrat, un Parlament legitim. Sunt sigură că pe 11 decembrie votul dumneavostră o să-l daţi PSD, echipei PSD Dâmboviţa”, a declarat Claudia Gilia. Titus Corlăţean -candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
„Ziua de 11 decembrie înseamnă mult mai mult. Înseamnă să avem grijă de ţara asta, să avem grijă de familiile noastre, de copii şi să-i ajutăm să aibă un viitor aici, sănătos, creştin şi moral. Acesta este lucrul pentru care vă îndemn să fiţi alături de noi şi să ne daţi o mână de ajutor să oferim României un Guvern PSD”, a declarat Titus Corlăţean.
Adrian Ţuţuianu -candidat PSD Dâmboviţa pentru Senat
„Veniţi alături de PSD şi să spunem cu toţii că este important: Să îndrăznim să credem în Pucioasa! Să îndrăznim să credem în judeţul Dâmboviţa! Să îndrăznim să credem în România! Să fie Victorie!”, a afirmat Adrian Ţuţuianu.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro