Published On: mie, iul. 10th, 2013

PC şi-a luat gândul de la un post de vicepreşedinte la CJ Dâmboviţa

nichiduta.ro

Daniel Constantin la TargovisteDaniel Constantin a fost prezent, luni, la Târgovişte, unde a participat, în calitate de ministru al Agriculturii, la semnarea contractelor de finanţare din ultima sesiune pentru depunerea proiectelor de investiţii pentru Măsura 112 – Instalarea Tinerilor Fermieri, din cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală, însă nu a ezitat să răspundă presei şi la întrebările politice. Preşedintele PC, Daniel Constantin, a declarat că ACD nu a avut o ceartă cu PNL, ci a fost o constatare a situaţiei din Alianţa de Centru Dreapta, „şi nimic mai mult”, iar Uniunea Social Liberală functionează şi „produce rezultate guvernamentale şi asta e cel mai important. Funcţionează USL-ul. USL produce rezultate guvernamentale şi asta e cel mai important. Şi miniştrii liberali au rezultate foarte bune, aşa cum aţi văzut -proiecte care se implementează, cred că şi miniştrii conservatori au rezultate foarte bune şi miniştrii social-democraţi au rezultate foarte bune”, a declarat preşedintele PC, Daniel Constantin.
Referindu-se la situaţia din Dâmboviţa, Daniel Constantin a mai precizat că poate fi un exemplu despre cum nu a funcţionat ACD. Iniţial, la Dâmboviţa, PC ar fi trebuit să desemneze candidatul la Primăria Târgovişte, iar ulterior s-a negociat ca PNL să desemneze candidatul la primărie, iar liderul PC Dâmboviţa să fie desemnat vicepreşedinte al consiliului judeţean, dar înţelegerea nu a fost respectată. „A trecut un an de zile şi nu s-a întâmplat acest lucru. Sigur că nici nu mai avem această aşteptare, de a avea un vicepreşedinte la CJ . E o degrevare, dacă vreţi, şi pentru noi, şi pentru liberali. (…) În ACD Dâmboviţa nu cred că sunt probleme pentru că nu s-au întâlnit, probabil, niciodată. Eu nu mai vreau să fac comentarii suplimentare, pentru că am şi spus că nu avem aşteptări suplimentare. Am făcut o constatare, şi eu, şi domnul Antonescu, şi cu această constatare am închis subiectul. Dar, uite, că poate e bine de dat un exemplu unde nu a funcţionat colaborarea (în ACD, n.r.), la Dâmboviţa”, a mai spus Daniel Constantin.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro