Paznic, sfâşiat de un câine în zona montană Bucegi

I.B.

jandaRMI MONTANIÎn urma unui apel prin S.N.U.A.U. 112, jandarmii din cadrul Postului Montan Zănoaga împreună cu un salvamontist au intervenit în Masivul Montan Bucegi, în sprijinul unei persoane care se afla în dificultate. Bărbatul, în vârstă de 45 de ani se deplasa pentru a verifica un loc de cazare din zona Zănoaga, iar la un momentdat a fost atacat de un câine în repetate rânduri. Paznicul a reuşit să se adăpostească într-o anexă la locul de cazare de unde i-a alertat pe salvatorii montani. În urma acţiunii salvatorilor montani, bărbatului care prezenta leziuni multiple produse prin muşcare pe membrele superiore şi inferioare, precum şi în zona abdominală i s-au acordat măsuri de prim-ajutor.
Persoana rănită a fost transportată în condiţii de siguranţă până în zona Cota 1000, de unde a fost preluată de un echipaj S.M.U.R.D. de la Pucioasa şi condusă la Spitalul de boli infecţioase din Municipiul Târgovişte pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate, în prezent fiind în afara oricărui pericol. Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.034639 / 0749.058037 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu: "Guvernul Cioloş nu este interesat de rezolvarea problemei cu apa de la Pucioasa, dar nu am încetat demersurile"

Rezolvarea problemei aprovizionării cu apă la Pucioasa rămâne o prioritate pe agenda de lucru a preşedintelui CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. Zilele trecute, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a avut deja o serie de discuţii cu reprezentanţii CNI şi s-a conturat o variantă care să rezolve problema apei de la Pucioasa însă […]