PAUL IACOB ÎN ECHIPA ETAPEI

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Florin lacob (UTA Arad / 27 de ani) – A avut o prestaţie de zile mari: şapte intervenţii graţie cărora UTA a reuşit prima victorie din acest sezon, o victorie mult aşteptată de către pătimaşii fani arădeni!
FUNDAŞI
Radu Boboc (Viitorul / 21 de ani) – A dominat întreg flancul drept, urcările sale în atac punând mare presiune pe adversari. A contribuit la succesul dobrogenilor cu o pasă de gol.
Paul lacob (Chindia / 24 de ani) -Folosit în centrul defensivei, acesta a făcut faţă cu brio atacanţilor adverşi. Transferul la Chindia se dovedeşte a fi o mutare inspirată.
Răzvan Patriche (Academica / 34 de ani) – Căpitanul ilfovenilor a fost, din nou,ca un zid în faţa adversarilor! În plus, a marcat golul care a stabilit rezultatul final.
Bryan Nouvier (Sepsi OSK / 25 de ani) – Trimis în teren la startul părţii secunde, a pasat decisiv la ambele reuşite izbutite de covăsneni. A făcut cel mai bun meci în tricolul grupării din Sf. Gheorghe.
MIJLOCAŞI
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 23 de ani) – A fost din nou jucătorul meciului! A marcat un gol, pentru a treia oară în carieră cu capul, şi a oferit o pasă decisivă spectaculoasă lui Koljic.
Pablo Passaglia (Poli laşi / 31 de ani) – Mijlocaşul ieşenilor a dominat cu autoritate centrul terenului. A marcat un gol şi i-a oferit două pase decisive lui Andrei Cristea. Florin Purece (Sepsi OSK / 28 de ani) – lntrodus la pauză, şi-a făcut rapid simţită prezenţa pe teren prin golul înscris, reuşită care a readus-o pe Sepsi în joc.
ATACANŢI
Gabriel lancu (Viitorul / 26 de ani) – A fost omul meciului! A înscris de două ori, ajungând la 13 reuşite în 2020, fiind cel mai bun marcator din acest an calendaristic.
Andrei Cristea (Poli laşi / 36 de ani) – Veteranul din atacul moldovenilor a reuşit a doua triplă din carieră (prima în martie 2004, FC Bacău – Universitatea Craiova 4-1). De asemenea, este singurul jucător din ultimii 28 de ani care le-a înscris bucureştenilor trei goluri într-un meci.
Alexandru Măţan (Viitorul / 21 de ani) – Ruben de la Barrera i-a oferit încredere de la început, iar rezultatele sunt vizibile. Contra giurgiuvenilor, acesta a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.
ANTRENORUL ETAPEI
Laszlo Balint (UTA Arad / 41 de
ani, FOTO) – Şi-a trecut în cont primul succes din carieră în principala competiţie internă, unul istoric şi pentru UTA, echipă care s-a impus pe terenul dinamoviştilor după 53 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VICTORIE PENTRU MATEI BUCURA

Tenismenul Matei Bucura a fost de neoprit la ediţia din acest an a Cupei Ceramus Tennis lnstinct, găzduită de oraşul Câmpulung Muscel.Micuţul sportiv de la CS Târ-govişte a încheiat pe primul loc concursul destinat categoriei U10. Tenismenul coordonat de Sorin Erlic a devenit învingător după ce l-a învins în finală […]