PAUL IACOB E ÎN ECHIPA ETAPEI A 12-A

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Eduard Pap (26 de ani / FC Botoşani) – Chiar dacă a încasat două goluri, a avut cinci intervenţii prin care a contribuit la punctul câştigat de botoşăneni la Sf. Gheorghe.
FUNDAŞI
Bogdan Mitrea (33 de ani / Sepsi OSK) – Şi-a pus din nou în valoare calităţile ofensive. Urcările sale în atac s-au soldat cu un gol marcat şi o pasă decisivă.
Iulian Cristea (26 de ani / FCSB) -Continuă evoluţiile bune din acest sezon, prestaţiile sale dând încredere colegilor. Prinde pentru a patra oară echipa etapei. Paul lacob (24 de ani / Chindia) -Târgoviştenii au bifat o nouă partidă fără gol încasat, iar asta i se datorează şi jucătorului împrumutat de la Viitorul, care a făcut un meci fără greşeală, alături de colegul său din centrul defensivei, Andrei Piţian.
MIJLOCAŞI
Ciprian Deac (34 de ani / CFR Cluj) – Din nou, mijlocaşul ardelenilor a fost locomotiva care a tras echipa după el. Prin cele două goluri marcate, clujenii au bifat o victorie importantă, care-i ţine în apropierea liderului. Eugeniu Cebotaru (36 de ani / Academica) – A înscris un gol, al 17-lea în 133 de partide disputate în Liga 1, şi a oferit o pasă decisivă. Căpitanul Academicii este jucătorul în jurul căruia Poenaru a construit această frumoasă echipă.

Darius Olaru (22 de ani / FCSB) – A devenit un fotbalist exponenţial în jocul roş-albaştrilor. A fost implicat în majoritatea acţiunilor ofensive. A marcat cu o lovitură de cap spectaculoasă.
Juan Camara (26 de ani / Dinamo) – A înscris un gol superb, de la mare distanţă, direct din lovitură liberă. A fost a doua reuşită în ediţia curentă pentru fotbalistul trecut pe la FC Barcelona, în contul său mai fiind trecute două pase decisive şi un penalty scos.
ATACANŢI
Ion Gheorghe (21 de ani / FC Voluntari) – A făcut un meci mare! A înscris de două ori, asigurându-i grupării din Voluntari un punct important, punct câştigat în condiţiile în care echipa a avut serioase problemele de lot. Hamidou Keyta (25 de ani / FC Botoşani) – A fost omul meciului. I-a pasat decisiv lui Tîrcoveanu, apoi a finalizat o acţiune personal. A ajuns la cinci goluri în sezonul actual. Reagy Ofosu (29 de ani / Universitatea Craiova) – A înscris un gol şi a pasat decisiv pentru ultima reuşită a oltenilor. Cursele sale au pus mare presiune pe adversari.
ANTRENORUL ETAPEI
Anton Petrea (45 de ani / FCSB) -Echipa sa aa ajuns la şapte victorii consecutive în campionat, egalând performanţa Universităţii Criaova din startul sezonului. În plus, are o medie fantastică de 2,83 goluri marcate/meci, asta chiar dacă Petrea a folosit, mai mereu, mulţi jucători tineri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Delir şi nebunie în perioada interbelică (LXXIII) De la Rudolf Valentino la Adolf Hitler

de Gilbert Guilleminault, coordonatorîn ziua de 23 ianuarie 1947, zi în care, la New York, moare senatorul Volstead, autorul legii ce limita la 0,5% procentul de alcool în băuturile autorizate să fie scoase la vânzare, ceea ce a creat terenul ideal pentru bootleggeri să devină extraordinar de bogaţi, la Miami, […]