PATRU SPORTIVI, PATRU MEDALII ŞI TREI TITLURI

Mihai ROŞOIU

Karateka clubului Marin Marius Mihai Martial Arts Târgovişte au făcut spectacol la ultima ediţie a Campionatelor Naţionale de Wushu Kung fu Sanshou Box Chinezesc
A devenit deja o obişnuinţă ca sportivii pregătiţi de reputatul tehnicial Marius Mihai Marin să monopolizele podiumurile la concursurile unde sunt prezenţi, fie că vorbim despre întreceri interne, fie că ne referim la competiţii internaţionale de anvergură.
La recent încheiatele Campionate Naţionale de Wushu Kung fu Sanshou Box Chinezesc, cei patru târgovişteni ajunşi la startul evenimentului nu s-au oprit decât în finale, iar trei dintre ei au reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.
Când te întorci de la o astfel de competiţie cu trei medalii de aur şi una de argint, nu te poţi declara decât foarte mulţumit de ceea ce ai realizat, iar antrenorul târgoviştean a recunoscut că prestaţia elevilor săi a fost una de excepţie.
Carla Lunia Bucur a devenit campioană a României după ce s-a impus în concursul dedicate junioarelor, acolo unde a participat la categoria 60 de kilograme. Singura domnişoară din delegaţia târgovişteană a reuşit o performanţă apreciabilă, care îi dă antrenorului său speranţe pentru viitor.
Celelalte două titluri de campioni ai României au fost obţinute, aşa cum era de aşteptat, de doi dintre fiii lui Marius Mihai Marin, cunoscuţi pentru performanţele de senzaţie pe care le-au obţinut de-a lungul timpului.
În primul lui turneu de box chinezesc în rândul seniorilor, Ovidiu David Marin a cucerit medalia de aur, demonstrând că poate face faţă cu brio concursurilor foarte dificile. Tânărul Ovidiu David a încântat cu prestaţiile sale, iar titlul de cel mai valoros sportive al categoriei 75 de kilograme, acolo unde a dat peste rivali experimentaţi şi cu mai multe meciuri la nivelul seniorilor.
Alexandru Gabriel Marin s-a întors la rându-i încununat cu laurii gloriei după ce s-a impus în mod detaşat în limitele categoriei 65 de kilograme. Juniorul târgoviştean şi-a dominat autoritar adversarii, câştigând de o manieră entuzias-mantă întrecerea naţională.
Ultima medalie adăugată la zestrea impresionantă de medalii obţinută de târgovişteni a fost cea a lui Mihai Minescu. Un alt junior de mare perspectivă, Minescu a ajuns până în finala categoriei de 60 de kilograme, rezultat care l-a mulţumit pe deplin pe antrenorul clubului târgoviştean.
După această competiţiei, Marius Mihai Marin a declarat: „Am încheiat cu succes şirul competiţiilor interne, unde am reuşit, ca de foecare data, să aducem rezultate de excepţie pentru oraşul nostru. Urmează Campionate Mondiale, acolo unde sperăm să repetăm rezultatele din trecut”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PROBLEME ÎN LIGA I DE BASCHET FEMININ

Departamentul Competiţii -Eligibilitate al FR Baschet anunţă următoarele: Tragerea la sorţi pentru LNBF programată în data de 07 august, la sediul FRB, se anulează Deoarece in termenul legal s-au înscris în LNBF doar 5 echipe eligible, în şedinţa cu preşedinţii cluburilor feminine din LNB şi Liga 1, din 03 august […]