Published On: lun, apr. 8th, 2019

Patru investiţii majore cu finanţare prin PNDL 2 în comuna Răzvad

nichiduta.ro

PNDL reprezintă sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din ţară trebuie să fie asigurat un set minim de servicii publice în domeniile: sănătate, educaţie, apă – canalizare, inclusiv iluminat public şi drumuri.
Comuna Răzvad a primit finanţare pentru patru proiecte majore, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, în cea de-a doua etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), 2017-2020.
Proiectul de extindere a reţelei de apă în Gorgota este un proiect în plin proces de execuţie, în valoare de 4 milioane de lei.
Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor dar şi o extindere în satul Răzvad, are o valoare de 14.000.000 de lei şi prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării.
Un alt proiect vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii Valea Voievozilor, cu o valoare de 1,8 milioane lei. Lucrările la această investiţie încep în luna iunie a acestui an.
Şi nu în ultimul rând, proiectul privind modernizarea iluminatului public în satul Răzvad, în valoare de 540.000 de lei. Primarul Emanuel Spătaru a vorbit pe larg despre aceste investiţii.
Îmbunătăţirea confortului cetăţenilor localităţii Răzvad, este prioritatea zero pe agenda primarului Emanuel Spătaru.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro