Patru investiţii majore cu finanţare prin PNDL 2 în comuna Răzvad

PNDL reprezintă sursa principală de finanţare pentru infrastructura locală şi are la bază principiul conform căruia în fiecare localitate din ţară trebuie să fie asigurat un set minim de servicii publice în domeniile: sănătate, educaţie, apă – canalizare, inclusiv iluminat public şi drumuri.
Comuna Răzvad a primit finanţare pentru patru proiecte majore, de la Ministerul Dezvoltării Regionale, în cea de-a doua etapă a Programului Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), 2017-2020.
Proiectul de extindere a reţelei de apă în Gorgota este un proiect în plin proces de execuţie, în valoare de 4 milioane de lei.
Proiectul de canalizare privind Valea Voievozilor dar şi o extindere în satul Răzvad, are o valoare de 14.000.000 de lei şi prevede realizarea a 17 km de reţea de canalizare, adică un număr de beneficiari de 800 de gospodării.
Un alt proiect vizează reabilitarea şi modernizarea Şcolii Valea Voievozilor, cu o valoare de 1,8 milioane lei. Lucrările la această investiţie încep în luna iunie a acestui an.
Şi nu în ultimul rând, proiectul privind modernizarea iluminatului public în satul Răzvad, în valoare de 540.000 de lei. Primarul Emanuel Spătaru a vorbit pe larg despre aceste investiţii.
Îmbunătăţirea confortului cetăţenilor localităţii Răzvad, este prioritatea zero pe agenda primarului Emanuel Spătaru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Servicii integrate de sănătate, sociale şi de educaţie pentru pacienţii cu tulburări de spectru autist

A fost semnat un Protocol de colaborare între Ministerul Sănătăţii, Ministerul Educaţiei Naţionale, Ministerul Finanţelor Publice şi Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, care are ca scop dezvoltarea şi implementarea unor programe destinate îmbunătăţirii accesului persoanelor diagnosticate cu tulburări de spectru autist la servicii integrate de sănătate, sociale şi de […]