Published On: joi, iul. 4th, 2013

Patru elevi, eliminaţi de la Bacalaureat în Dâmboviţa Au fost prinşi copiind la matematică şi istorie

nichiduta.ro

copiute-bacÎncă patru elevi au fost eliminaţi din Bacalaureat, în Dâmboviţa, după ce au fost prinşi copiind.
Trei dintre ei au venit la Bac cu telefoanele mobile, cu ajutorul cărora au încercat să copieze la matematică, iar al patrulea elev a fost prins cu copiuţe clasice la istorie. Este vorba despre un elev de la centrul de examen „lordache Golescu” din Găeşti, unul de la „Ion Heliade Rădules-cu” din Târgovişte, altul de la „Ion Ghica „din Târgovişte, şi cel de al patrulea, de la „Constantin Carabella”.
Examenul de Bacalaureat a continuat cu proba obligatorie de profil, examen scris la MATEMATICĂ sau ISTORIE. 4326 de elevi din judeţul Dâmboviţa au dat miercuri, 3 iulie, proba obligatorie a profilului de la examenul de Bacalaureat 2013. BACALAUREAT 2013 la proba obligatorie de profil a adus o premieră în acest an. Ministerul Educaţiei a pregătit patru variante diferite de subiecte pentru elevii care au dat BACUL la matematică, în funcţie de profilul pe care l-au terminat. Dacă elevii de la real, tehnologic, militar şi pedagogic au dat examen la MATEMATICĂ, absolvenţii de la uman şi de la filiera vocaţională au susţinut examenul la ISTORIE. La examenul de Matematică şi la cel de Istorie ce s-au desfăşăurat în cadrul Bacalaureatului 2013 a fost extrasă varianta de subiecte numărul 2. Subiectele pe care absolvenţii de liceu le-au avut de rezolvat au fost structurate pe trei mari cerinţe, fiecare cu mai multe sub-puncte. Fiecare subiect este notat cu 30 de puncte, iar 10 puncte se acordă din oficiu. 2959 de elevi dâmboviţeni au susţinut proba la matematică, iar 1034, la istorie.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro