Pasarela dintre străzile Cornel Popa şi Mihai Bravu, aproape de finalizare

Odată cu îmbunătăţirea vremii, constructorii de la Şoşeaua de centură a Municipiului Târgovişte au sporit ritmul de lucru, fiind aproape de finalizare încă un punct important din proiect. Este vorba despre pasarela care face legătura între străzile Cornel Popa şi Mihai Bravu, care se intersectează vizavi de Arhiepiscopie.
„Ne aflăm pe Strada Cornel Popa, o stradă nou asfaltată, care face legătura între străzile Gimnaziului şi Mihai Bravu, iar această pasarelă de care discutăm în acest moment a fost construită de la zero, în cadrul proiectului de modernizare a centurii Municipiului Târgovişte. Avem onoarea de a-l avea invitat pe domnul preşedinte al Consiliului Judeţean, Corneliu Ştefan, cel care sprijină acest proiect financiar şi este alături de noi la multe din investiţiile pe care le realizăm în Târgovişte. Dacă tot vorbim de centură, eu sper ca în luna mai lucrările să fie finalizate integral şi, dintr-un proiect care părea la un moment dat compromis, să avem o investiţie foarte utilă târgoviştenilor şi celor care tranzitează oraşul”, a precizat primarul Cristian Stan.

Acesta a adăugat că a fost turnat al doilea strat de asfalt pe pasarela de la Petru Cercel, unde urmează executarea rosturilor de dilatare.
„Observăm cu toţii că în Municipiul Târgovişte lucrurile bune continuă. Ne aflăm astăzi la un proiect aproape de finalizare. Un proiect pe care noi, Consiliul Judeţean Dâmboviţa îl vom finanţa cu cea mai mare sumă acordată de CJD către Primăria Târgovişte pentru proiecte de infrastructură rutieră. fn al doilea rând, vă spun că, împreună cu domnul primar şi proiectanţii care au câştigat licitaţia pentru studiul de prefez-abilitate pentru Inelul II de centură al Municipiului Târgovişte, vom avea o discuţie aplicată. fn luna mai, aşa cum am promis, vom avea acest studiu de prefez-abilitate pentru al doilea inel de centură, urmând studiul de fezabilitate. Anul viitor sperăm să reuşim să prindem acest proiect pe sursele de finanţare privind Programul Operaţional Infrastructură Mare de TRANSPORTURI. Sunt două inele de centură, cel e care îl finalizăm anul acesta şi al doilea pe care îl începem în perioada următoare, în beneficiul târ-goviştenilor dar şi al cetăţenilor din localităţile periurbane”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

A fost turnat stratul II de asfalt pe pasajul de la Petru Cercel

Pe şantierul de reabilitare şi modernizare a centurii municipiului Târgovişte, lucrările se apropie de final!A fost realizată turnarea ultimului strat de asfalt pe cel deal doilea sens al pasajului de pe strada Petru Cercel, urmând a se trece la etapa de realizare a rosturilor de dilataţie.„Astfel, primăvara aceasta, poate cel […]