Pasarela de pe Strada Petru Cercel – se execută lucrări de consolidare a pilonilor

Primarul Cristian Stan, administratorul public Gabriel Boriga, viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu au efectuat o vizită în teren pe şoseaua de centură, obiectivul vizat fiind pasarela peste calea ferată situată pe Strada Petru Cercel. Pe şantier se execută lucrări de consolidare a pilonilor, operaţie care va fi urmată de montarea grinzilor.
Potrivit primarului Cristian Stan, pasarela va fi gata şi deschisă traficului rutier în luna august, când va începe reabilitarea pasarelei de pe celălalt sens de mers. La cea de a doua pasarelă lucrările de reabilitare-consolidare nu presupun şi înlocuirea grinzilor, ceea ce înseamnă că, până la sfârşitul anului se va intra în regim normal de circulaţie, pe patru benzi şi pe ambele pasarele, fără ca traficul auto să mai fie gâtuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Adrian Tutuianu. vicepreşedinte Pro România: "Îi felicit pe foştii mei colegi din PSD pentru curajul de a igieniza organizaţia"

Senatorul Adrian Ţuţuianu, coordonator Pro România Dâmboviţa, a comentat, cum era de aşteptat, pe marginea Conferinţei Extraordinare a PSD, apreciind că a fost făcut un prim pas, în cadrul unui proces care trebuie să continue: „A fost o bătălie complicată. S-a dus cu toate mijloacele. Clanul acesta Rovana Pauker Plumb […]