Participare sub aşteptări la Bursa locurilor de muncă

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Dâmboviţa, a organizat vineri, 10 august 2018, Bursa Locurilor de Muncă.
Evenimentul s-a desfăşurat în Moreni, la Clubul „Flacăra”, începând cu ora 10.00, fiind prezenţi 27 de agenţi economici cu o ofertă de 654 de locuri de muncă vacante. Oferta de locuri de muncă a vizat numeroase categorii profesionale şi s-a adresat persoanelor calificate, absolvenţilor de studii superioare dar şi muncitorilor necalificaţi.
La Bursa Locurilor de Muncă au participat numai 278 de persoane fără ocupaţie, din care mai puţin de jumătate, respectiv 126 persoane, au fost selectate în vederea încadrării în muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SCHIMBĂRI ŞI AFILIERI ÎN CADRUL COMITETULUI DE URGENŢĂ AL FRF

In conformitate cu dispoziţiile art. 36 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan Burleanu -Preşedinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian Goga -Vicepreşedinte FRF: – In temeiul art. 2 din ROAF, având în vedere Incheierea Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti din 12.07.2018 şi modificării înscrise […]