Partenerii proiectului NAPP în care este implicat şi Teatrul „Tony Bulandra”, oaspeţi la BABEL

În penultima zi de festival, întâlnirea matinală BABEL a fost condusă în prima parte de către directorul Festivalului BABEL, Mihai Constantin Ranin şi asta pentru una dintre temele abordate a fost strict legată de faptul că în cadrul conferinţei s-au aflat invitaţi care sunt implicaţi alături de Teatrul „Tony Bulandra” care este partener în două proiecte finanţate prin Europa Creativă,proiecte de cooperare europeană. Au fost invitaţi de onoare la conferinţă, trei dintre partenerii proiectului n.a.p.p. în care este implicat Teatrul”Tony Bulandra” Târgovişte, şi aceştia sunt directorul Teatrului Ljubljana din Slovenia,directorul Centrului de Marionete din Belgia ,directorul Festivalului Mondial de Teatru şi Marionete din Franţa şi nu în ultimul rând regizorul Radu Dinulescu care a contribuit la primul spectacol de teatru 3D realizat în cadrul proiectului n.a.p.p. ce îşi propune să dezvolte ideea de mixare a teatrului, a artei păpuşereşti şi a artei numerice.
Fiecare invitat a vorbit despre importanţa proiectului n.a.p.p. Festivalul Artelor Spectacolului Târgovişte, Babel, care a ajuns la cea de-a IX-a ediţie, este organizat de Teatrul Tony Bulandra susţinut de Consiliul Local şi Primăria Municipiului Târgovişte. În 2019, tema care a reunit sub cupola sa toate spectacolele şi manifestările culturale din perioada 03 – 09 iunie este „Imagine”. Echipa Teatrului Tony Bulandra este mândră şi recunoscătoare că anul acesta i s-au alăturat: Mavexim Dacia (Partener oficial de mobilitate al Festivalului Babel 2019), Asociaţia Naţională a Surzilor din România-fil-iala Dâmboviţa (partener care asigură componenta de responsabilizare socială din cadrul Festivalului Babel 2019, unică în sfera festivalurilor de teatru din România) şi, nu în ultimul rând, sponsorii: UNITER, Heildel-bergCement, Banca Transilvania, Jidvei, Rondo Carton, Newmarkt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

O nouă ediţie a Marşului Indicatoarelor Rutiere

Structura de prevenire a criminalităţii şi poliţiştii de la Serviciul Rutier au organizat cea de-a opta ediţie a Marşului Indicatoarelor Rutiere, pe raza municipiului Târgovişte.Astfel, şcolarii au plecat de la unităţile de învăţământ spre Piaţa Tricolorului într-un marş şi au afişat indicatoare rutiere şi mesaje cu conţinut preventiv. De asemenea, […]