Published On: mie, feb. 5th, 2020

Pariul scos din ofertă de agenţii, înainte de Chindia – Botoşani, a ieşit

nichiduta.ro

Înainte de Chindia Târgovişte -FC Botoşani, foarte multă lume a pariat sume importante pe un pariu interesant, iar agenţiile l-au scos din ofertă!
O suspiciune de aranjament a plutit asupra partidei din etapa a 23-a din Liga 1. Se pare că multe persoane au pariat sume mari pe faptul că Stefan Ashkovski (27 de ani), jucătorul moldovenilor, va vedea un cartonaş galben! Macedoneanul este titular pentru partida din această seară.
După ce la început pariul avea o cotă de 3.00, a scăzut la 2.7, iar ultima cotă a fost de 2.5, înainte ca agenţiile să îl scoată din ofertă, după ce au văzut interesul foarte mare al parior-ilor.
Stefan Ashkovski a încasat cartonaşul galben, aşa cum mai multe persoane au pariat înaintea partidei, pentru o cotă de 3. Totuşi, atacantul Botoşani-ului a fost avertizat extrem de uşor de arbitrul Horaţiu Feşnic după un duel cu Bic, în care adversarul său fusese agresiv.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro