Published On: mar, mart. 12th, 2013

Părerea lui Mihai Trifan după eşecul de la Brăila: „AM PIERDUT DINTR-O ÎNTÂMPLARE”

nichiduta.ro

Mihai TrifanMihai Trifan a văzut meciul Chindiei de duminică din tribunele stadionului brăilean, iar părerea actualului preşedinte al divizonarei B dâmboviţene este că înfrângerea suferită de trupa lui Eusebiu Tudor a fost nemeritată: „Brăila nu a fost cu nimic mai presus decât noi. Au câştigat dintr-o pură întâmplare. Nici noi nu am rupt gura târgului, dar cel mai corect era ca meciul de duminică să se încheie la egalitate”. Oficialul târgoviştean a remarcat diferenţa între evoluţiile Chindiei de la Piteşti şi Brăila: „Dacă echipa ar fi jucat aşa cum a făcut-o în prima repriză cu FC Argeş, câştigam în mod cert cu Brăila. Sincer vă spun că, după ce am văzut cum joacă băieţii la Piteşti, mi-am făcut speranţe pentru meciul de campionat. Din păcate, n-am reuşit să repetăm jocul bun şi am irosit şansa de a începe returul cu o victorie”.
Preşedintele formaţiei de lângă Turnul Chindiei a comentat şi situaţia financiară a clubului pe care-l conduce de puţin timp: „Nu înţeleg de ce se tergiversează atât lucrurile. Situaţia trebuie rezolvată şi detensionată, pentru că aceşti copii au nevoie de linişte. Sper ca toată lumea să înţeleagă că echipa de fotbal are nevoie de susţinerea tuturor factorilor implicaţi în acest proiect”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro