Published On: vin, mart. 10th, 2017

Pareare în curs de modernizare pe str. Aviator Niegel

Primăria Târgovişte a reluat programul de modernizare a parcării de reşedinţă, cu amenajarea unei suprafeţe de 2000 mp, situate la intersecţia străzilor I. E. Florescu şi Aviator Niegel.
Este o lucrare destul de complexă, care presupune execuţia canalizării pentru prelucrarea apelor pluviale, amenajarea spaţiilor verzi şi a iluminatului public.
Primarul Cristian Stan a estimat costurile la 700.000 lei, bani de la bugetul local, şi a precizat că, imediat ce va fi efectuate reparaţiile la străzi, se va trece la asfaltarea parcării din micro raionul 5.
Executantul este SC Municipal Construct, intenţia conducerii primăriei fiind aceea de a identifica posibilităţi, pentru a creşte dotarea tehnică.
În altă ordine de idei, primarul Cristian Stan a spus că este aproape de finalizare procedura de contractare pentru centura rutieră a oraşului, cu şanse reale ca lucrările să înceapă la jumătatea lunii aprilie.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>