Parcul din vecinătatea „Dâmboviţa Mall” se apropie de finalizare!

Zona de la fosta unitate militară, între Gara de Sud şi şoseaua de centură este în continuă transformare. După investiţia privată de la „Dâmboviţa Mall”, drumul de acces cu patru benzi şi reţelele de utilităţi, este aproape de finalizare un alt proiect public,parcul realizat cu finanţare europeană:
„O zonă până acum complet inutilizabilă este transformată, cu ajutorul banilor europeni, într-un spaţiu generos, cu multiple posibilităţi de relaxare!
Peste 14.000 mp de spaţiu verde, aproximativ 500 de arbori şi arbuşti din specii răşinoase şi foioase, sistemul automat de irigaţii, iluminatul ambiental modern, piaţeta şi fântâna arteziană, locul de joacă şi de fitness, biblioteca în aer liber, aleile pietonale si pistele pentru biciclete reprezintă numai câteva dintre reperele unei investiţii publice care completează o zonă în plină dezvoltare ce cuprinde deja Dâmboviţa Mall, drum pe patru benzi, reţea de iluminat public sau reţea de canalizare”, spune primarul Municipiului Târgovişte, Cristian Stan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Elevii contacţi direcţi care refuză testarea nu vor fi primiţi la şcoală timp de 14 zile

Ordinul comun privind regulile din şcoli urmează să fie completat în urma propunerilor de completare primite din teritoriu. Ministerul Educaţiei are patru propuneri, între care interzicerea accesului la şcoală timp de 14 zile pentru elevii care sunt contacţi direcţi ai unor cazuri confirmate cu COVlD-19 şi care refuză testarea.Ce propune […]