Published On: mar, apr. 10th, 2018

Parcul Central al oraşului Pucioasa luat cu asalt de Căutătorii oului de ciocolată

nichiduta.ro

Chiar dacă soarele a fost ascuns după nori, Vinerea Mare s-a dovedit a fi pentru sutele de copii care s-au strâns în Parcul Central al oraşului Pucioasa, o zi cu zâmbete şi multă distracţie. În Parcul Central al oraşului Pucioasa, copiii alături de Iepuraş au participat la vânătoarea de ouă de ciocolată. Evenimentul având motto-ul „Căutătorii oului de ciocolată” s-a aflat la cea de-a Il-a ediţie şi a fost o reuşită.
Primăria Pucioasa şi Centrul Cultural European i-a provocat pe cei mici la o întrecere inedită . Autorităţile locale au pus la bătaie o mie de ouă de ciocolată pe care le-au ascuns în diferite locuri din Parcul Central, iar micuţii au avut plăcuta misiune de a le vâna şi a şi le adjudeca.
Staţiunea Pucioasa este cel mai colorat oraş dâmboviţean cu ocazia acestor sărbători. „Culorile bucuriei” este ideea de la care care a pornit amenajarea staţiunii pentru aceste sărbători pascale. În ultimii ani, Pucioasa a optat frecvent pentru ornamente colorate care au scos zona din anonimat, acest lucru l-a subliniat primarul Constantin Ana .
Iepuraşul a stabilit şi câştigătorii acestui eveniment „Căutătorii oului de ciocolată”
Chiar dacă unii copii nu au fost atât de vigilenţi în descoperirea ouălor ascunse în parc, la finalul „jocului” niciunul dintre participanţi nu a plecat acasă fără cel puţin un ou de ciocolată.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro