Published On: vin, mai 4th, 2018

Parcări modernizate în zona blocurilor „B”, pe Constantin Brâncoveanu

nichiduta.ro

In numai două săptămâni, în zona blocurilor „B”, situate pe Bulevardul Constantin Brâncoveanu, au fost modernizate mai multe parcări, însumând aproape 8000 de metri pătraţi.
Cu prilejul vizitei în teren, Cristian Stan, primarul municipiului Târgovişte a scos în evidenţă faptul că, pe lângă modernizarea parcărilor se reabilitează trotuarele, canalizarea pluvială, iluminatul public, urmând să se intervină inclusiv la spaţiile verzi. Costurile totale au fost estimate la 400000 de lei şi trebuie ţinut cont de faptul că, în zona amintită nu au mai fost executate lucrări edilitare de asemenea anvergură de la darea în folosinţă a blocurilor de locuinţe.
Cu acelaşi prilej, primărul Cristian Stan a anunţat începerea unor lucrări similare în zona Tribunalului Nou. Alături de primar au fost viceprimarii Monica Ilie şi Cătălin Rădulescu, consilierul Cosmin Bozieru şi şefi de direcţii din cadrul Primăriei Târgovişte.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro