Published On: joi, nov. 8th, 2018

Parcare extinsa şi modernizata în zona Str. Nicolae lorga

nichiduta.ro

Au fost finalizate lucrările de extindere şi modernizare a parcării situate pe Str. Nicolae lorga, lângă Colegiul Medicilor. Cum a remarcat primarul Cristian Stan, cu prilejul vizitei în teren, odată cu acest obiectiv, a fost încheiat practic un proiect destul de amplu de reabilitare a infrastructurii stradale, care a mai inclus lărgirea şi asfaltarea Str. Nicolae Iorga, dezafectarea copertinelor şi reabilitarea parcării din spatele Blocului X, modernizarea locului de joacă, a iluminatului public.
S-a intervenit pe o suprafaţă totală de aproximativ 15000 de metri pătraţi iar lucrările au costat un milion de lei, bani de la bugetul local. Cristian Stan a reamintit şi de sprijinul Consiliului Judeţean Dâmboviţa, care a constat în punerea la dispoziţie a terenului pe care au fost înfiinţate 30 de locuri noi de parcare.
Tot legat de infrastructura stradală, se mai lucrează la această dată în Microraionul III, iar dacă vremea va permite, vor fi încheiate lucrările de asfaltare în Cartierul Sagricom.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro