Published On: mie, nov. 7th, 2018

Parc public de agrement în zona UM Gară

nichiduta.ro

Pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Local Municipal Târgovişte, care a avut loc ieri, după-amiază, a fost şi proiectul de hotărâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul „Amenajare parc public de agrement şi loisir UM Gară”. Potrivit anexelor la proiectul de hotărâre, parcul va avea o suprafaţă de 1,65 hectare şi, pe lângă dotările clasice, va dispune de o scenă şi un spaţiu multifuncţional, fântână arteziană, loc de joacă şi fitness, sisteme de iluminat led şi wi-fi.
Valoarea totală a proiectului a fost estimată la şapte milioane de lei, adică 1,55 milioane de euro, iar ca surse de finanţare nominalizate sunt bugetul local şi Programul Operaţional Regional 2014-2020. Durata de execuţie a obiectivului este de 23 de luni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro