Published On: joi, aug. 10th, 2017

Părăsită de fani şi optică Urban dă semne că şi-ar putea reveni

nichiduta.ro

După un sezon foarte slab (2016-2017), când a terminat campionatul în poziţia de „lanternă roşie” (locul 14, cu 23p şi -29 la adevăr), Urban Titu a primit loc în Liga a 3 a de la oficialii de la Casa Fotbalului. Urban a fost ca un muribund încercând şi reuşind să dribleze pe „doamna cu coasa”.
Încă de săptămâna trecută s-a început activitatea la Urban. S-a luat legătura cu mai mulţi antrenori din afara judeţului, dar aceştia au fost tare pretenţioşi. Au renunţat şi s-au dus spre alte zori mai mănoase.
A fost ales şi a acceptat funcţia de antrenor, Mihai Dinu, un tehnician tânăr, de 30 de ani, care antrenează pe CS Cornu (Liga a 4 a -Prahova). A acceptat „avansurile” Urbanului. Noul antrenor de la Urban Titu nu a renunţat la tentaţia de a lucra cu echipa din localitatea pra-hoveană.
Mai mulţi jucători au fost contactaţi, dar nu prea s-au repezit să zică da. Urban nu mai este acea echipă care să exercite atracţia de acum câţiva ani, când antrenor era Nicu Croitoru şi şeful mare era Ilie Dinu. Acum se apleacă la variante ieftine, low-cost.
Cele mai recente achiziţii sunt: Cristian Dăncilă (Astra 2 Giurgiu, mijlocaş), Cristian Cioran (Astra 2, atacant), Cosmin Stănculeţu (Cetatea Râşnov, mijlocaş). Au părăsit echipa: Bărcănescu, Triţă, Matei, I. Enache, Snago-veanu, Marinică, R. Enache, Catrina… şi au rămas la echipă: Popa, I. Ştefan, Vlad, Manone, Stăncilă, Ghica, Negulescu, Ghenu. Antrenorul, Mihai Dinu a adus mai mulţi jucători din Prahova, dar şi din Dâm-boviţa.
Ieri, Urban a jucat în Cupa României cu echipa din Liga a 4 a Prahova, AS Colibaşi. Amănunte din această partidă vor fi oferite în următorul materiale.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente