Panică într-un bloc dinGăești: incendiu într-un apartament situat la parter

A fost alertă de gardul zero, în rândul pompierilor după ce a fost anunțat un incendiu într-un apartament situat la
pompierii de la Detașamentul Găești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă. În sprijin au venit și două autospeciale de la Detașamentele Titu și Târgoviște.
Sosiți la locul evenimentului pompierii au localizat și lichidat rapid focul. În același timp s-au făcut verificări asupra persoanelor din bloc și s-au evacuat locatarii din cauza fumului dens. O persoană s-a intoxicat cu fum și a fost preluată de echipajul SAJ pentru îngrijiri medicale.
În total au fost evacuate 12 persoane, iar persoana intoxicată cu fum, o femeie de 73 de ani, a refuzat transportul la spital. Au acționat patru autospeciale de intervenție și o ambulanță SMURD, iar de la SAJ o ambulanță.
Incendiul a distrus elemente de mobilier, îmbrăcăminte și aparate electrice dintr-o cameră și, din cauza temperaturii ridicate, a fost deteriorat contorul electric aflat în hol.
parterul unui bloc din Găești. Au acționat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

1,25 lei, atât va primi un elev care face naveta cu autobuzul de la o distanțâ de 10 km

Primarul Cristian Stan-secretarul executiv al PSD Dâmbovița trage un semnal de alarmă  privind începerea noului an școlar, având în vedere că atât necesitați de reglementare dar și necesitați financiare, au rămas fără răspuns din partea Guvernului Cîțu. Concret, primarul Cristian Stan  spune că Guvernul României a decis  ca pentru  un elev care vine la […]